Ana Sayfa » , » Coca Cola - Goley Hediye Kuponu

Coca Cola - Goley Hediye Kuponu

Yazar Unknown on 26 Mart 2014 Çarşamba | 09:17


İçerisinde tam 300.000 altın ile birlikte gelen 10’lu iyileştirme paketi ve 10 maç boyunca sizlere hem fazladan tecrübe puanı, hem de altın kazandıran Hızlı TP ve Altın, Kırmızı Kasa’da sizleri bekliyor.

Goley oyun içi hediye kodunu kullanabilmek için  www.joygame.com’a tıklayın ve üye olun ya da zaten üyeyseniz üye girişi yapın.  Üst menüdeki “Joy Para” bölümüne tıklayın gelinen sayfada “Hediye Kuponu” bölümüne tıklayarak aldığınız oyun kodunu seçtiğiniz oyunun “Hediye Kuponu Gir” bölümünden girin. Oyun kodunu Goley girme ekranına eksiksiz  girin. Kodu girip ileri butonuna bastıktan sonra hesabınıza hediyeniz yüklenmiş olacaktır. Hediye Kuponu konusunda oyun içerisinden de bilgi edinebilmek için ise “Hediye Kuponu Açıklaması” kısmına göz atabilirsiniz.
 
Alınan oyun içi hediye kodları para karşılığında satılamaz, nakde ya da mala çevrilemez, hiçbir şekilde devredilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez.
Goley oyun içi hediye kodlarının geçerlilik tarihi 31 Aralık 2014’dür.
 
 Kırmızı Kasa’dan alacağınız Goley oyun içi hediye kodu size Kırmızı Kasa'ya kayıtlı olan e-posta adresiniz aracılığı ile gönderilecektir.
 Bu üründen bir kullanıcı en fazla 100 adet alabilir.


0 yorum:

Yorum Gönder