Ana Sayfa » » Likeall Hilesi Ve Kullanımı

Likeall Hilesi Ve Kullanımı

Yazar Unknown on 24 Mart 2014 Pazartesi | 19:44

İlk olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecek oradan ekranın sol altındaki Üye ol bölümünden üye olup e-mail şifre ve güvenlik kodunu doğru girerek giriş yapıyoruz. Ayrıca ekranın en sol alt bölümünden dili türkçeye çevirmek için türk bayrağına basıyorsunuz ki bu çok büyük artısı LikeAll.org'un Sonrasında giriş yapın ve önünüze bir aktivasyon kodu girin bölümü gelecek onuda mail'inize gelen kodu direkt oraya yapıştırın ve tamam'a tıklayın. 


Ardından alttaki ekran önünüze gelicek siz buradan nasıl kredi kazanmak istediğinizi seçin ben facebook page likes yapacağım. 


Face Page'e tıkladığınız da karşınıza alttaki ekran gelicek oradakilere like'a tıkladığınız zaman size kaç kredi vericekse burada sayfa 10 kredi veriyor size gelecektir.


Ardından artık kredilerinizi kazandıktan sonra harcamaya geldi ;) Alttaki Hesap Yönetimi Bölümünden Sayfa Site Ekle ye tıklıyoruz tıpkı alttaki resimdeki gibi


Ben twitter followers ekliycem ama siz başka birşeylerde ekeleyebilirsiniz eğer follewer ekleyecekseniz @ ten sonra gelen bölümü username olarak yazıyorsunuz CPC olan yerdede karşı tarafa kaç kredi vermek istediğinizi seçiyorsunuz ve Kaydet'e tıklıyorsunuz Ve ardından işlem başarılı yazıcak!. 



Ama eğer facebook pages (sayfa) veya retweet gibi durumlarda url yi kopyalıyorsunuz aynen aşağıdaki gibi twitter tweet inizin detaylarına tıklayıp facebook sayfanızda ise direk girişte facebook.com dan sonraki / tan sonraki yeri yazın twitterınızda ise numaralarınızı yazın. 




Buda twitter ve facebook page sayfalarında kullanacağınız formül saygılar...








0 yorum:

Yorum Gönder