Ana Sayfa » » BMW 2 Serisi Coupé Sloganını Bul

BMW 2 Serisi Coupé Sloganını Bul

Yazar Unknown on 5 Nisan 2014 Cumartesi | 11:30

BMW 2 Serisi Coupé, Türkiye'ye geliyor, sloganını ise BMW tutkunları belirliyor. Sizin sloganınızın BMW Türkiye'nin sosyal medya mecralarında isminizle yayınlanmasını istemez misiniz?


O halde BMW 2 Serisi Coupé görsellerinden oluşan galeriden dilediğiniz görseli seçin, sloganınızı belirleyin ve kendi zaman tüneli tasarımınızı yaratın. Seçilecek olan zaman tüneli görselleri sosyal medya mecralarında kullanılsın.
  • Bu yarışma 02.04.2014 - 27.04.2014 tarihleri arasında, BMW Türkiye Facebook sayfasında yer alan "BMW 2 Serisi Coupé Sloganını Bul" isimli uygulama aracılığıyla gerçekleştirilecektir.
  • Katılabilmek ve ödül kazanabilmek için katılımcının bilgilerini doğru doldurmuş olması ve 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Yarışmaya katılacak olan herkes BMW Türkiye Facebook sayfasında yer alan tanıtımda beliritilen kurguya göre 2 kelimeden oluşan sloganını eleştirdiği görsel ile görselinin uygulamada yer alması ile birlikte ödül kazanmaya hak kazanacaktır.
  • BMW 2 Serisi Coupé Sloganını Bul uygulamasında galeri içerisindeki MBW Türkiye ekibi tarafından seçilecek 5 görselin sahibi kullanıcılar BMW logolu USB Bellekkazanacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder