Ana Sayfa » » Bosch'dan Doğa Macerası 2

Bosch'dan Doğa Macerası 2

Yazar Unknown on 6 Nisan 2014 Pazar | 16:19

Sen de ''Doğa Macerası 2'' yarışmasına katıl, Amazon’da Nat Geo kaşifi Kitty Coley rehberliğinde unutulmaz bir macera yaşama şansı yakala!


Doğa Macerası Nedir?
Doğa Macerası, 12 km’lik bir parkurda gerçekleşecek bir yarışma. Bu parkurda teknoloji yardımıyla dayanıklılığını test etmek üzere kurulmuş zorlu tuzaklar, çeşitli engeller yer alıyor.

Doğa Macerası’nda yarışmak için ne yapmam gerekiyor?
Öncelikle facebook.com/BoschHomeTurkiye sayfasına gelip Doğa Macerası uygulamasına katılman gerekiyor. Facebook’taki Doğa Macerası uygulamasında karşına bazı sorular çıkacak, 60 saniye içerisinde bu soruların en az 6 tanesine doğru cevap vermelisin. Böylece ilk aşamayı atlatmış olacaksın.

İkinci aşamada ise parkurda neden senin ve partnerinin yarışması gerektiğini kısaca anlatarak jüriyi ikna etmen gerekiyor. Karşına gelecek olan katılım formunu eksiksiz olarak doldurduktan sonra jüriyi etkileyecek metni yazmalı ve birlikte yarışacağın kişiyle beraber çekilmiş bir fotoğrafınızı eklemelisin.

Bunları yaptıktan sonra arkadaşlarından oy istemeyi de unutma. Parkur zorlu, rakipler güçlü, morale ve motivasyona ihtiyacın olacak. Ele güne karşı yapayalnız olmaz ki.

Doğa Macerası ne kadar sürecek?
Doğa Macerası iki gün sürecek. İlk gün özel çalıştırıcılar seni yarışmaya hazırlayacak. Planlama, bölgeyi tanıma, atölye çalışmaları ve final öncesi yapay tırmanış duvarı gibi aktiviteler yapılacak. Sonrasında yarışma öncesi stresini atabileceğin enfes bir barbekü partisine davetlisin. İkinci gün ise yarışma günü.

Doğa Macerası’na tek başıma katılabilir miyim?
Maalesef, Doğa Macerası’nda yarışabilmek için en az senin kadar maceraperest bir arkadaşın daha olmalı.

Doğa Macerası’nda kaç kişi yarışacak?
Jüri, Facebook uygulaması üzerinden parkurda yarışmak üzere 5 çift belirleyecek.

Ne kazanacağım?
Parkurdaki maceranın sonunda engelleri aşan senin takımın olursa, doğa harikası Amazonlar’da National Geographic kaşifi eşliğinde 10 günlük benzersiz bir gemi macerasına doğru yola çıkıyor olacaksınız.

Parkuru birincilikle tamamlayamazsanız da üzülme, yarışan diğer 4 çifti de Bosch Katı Meyve Sıkacağı, Tost Makinesi, özel Nat Geo Travel Tumbler ve tişörtten oluşan bir hediye sepeti bekliyor. 



0 yorum:

Yorum Gönder